Aleks Albon: Vozač Vilijamsa potpisao ‘dugoročni’ produžetak ugovora kako bi okončao spekulacije oko svoje budućnosti Formule 1

Alex Albon

Aleks Albon je potpisao ugovor da ostane sa Vilijamsom bar do kraja sezone Formule 1 2026; tajlandski vozač britanskog porekla dovodio se u vezu sa selidbama i u Red Bul i Mercedes; Pogledajte Gran pri Emilije Romagne uživo na Super Sport F1 ovog vikenda

Aleks Albon je potpisao višegodišnji produžetak ugovora sa Vilijamsom.

Tajlandski vozač britanskog porekla dovodio se u vezu i sa Red Bulom i sa Mercedesom ali je sada dogovorio dogovor koji će ga zadržati sa Vilijamsom bar do kraja sezone 2026.

Još da pratim…

Ovo je najnovija vest koja se ažurira i više detalja će uskoro biti objavljeno. Osvežite ovu stranicu za najnovije ispravke.

Skaj Sports vam donosi novosti uživo kako se dešavaju. Dobijte najnovije sportske vesti, analize, ekskluzivne intervjue, reprize i pramenove.

Skaj Sports je vaš pouzdani izvor za najnovije naslove sportskih vesti i novosti uživo. Gledajte uživo prenos omiljenih sportova: Fudbal, F1, Boks, Kriket, Golf, Tenis, Ragbi liga, Ragbi Union, NFL, Pikado, Netball i dobijte najnovije transfere vesti, rezultate, rezultate i još mnogo toga.

Posetite Super Sport ili aplikaciju Super Sport za sve najnovije naslovne strane sportskih vesti. Možete primiti guranje obaveštenja iz aplikacije Super Sport za najnovije vesti iz vašeg omiljenog sporta a možete pratiti i @SkySportsNews na Tviteru da biste dobili najnovije ispravke.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.