F1 Akademija: Abbi Pulling dominira u Trci dva u Majamiju od Bjanke Bustamante i Dorijane Pin

Alpski junior Ebi Pulling odneo je još jednu dominantnu pobedu na drugoj trci F1 Akademije u Majamiju; Povlačenje je imalo savršen vikend sa dve pol pozicije i dve trkačke pobede da bi posle četiri trke došlo do velikog vođstva u šampionatu vozača

Britanka Ebi Pulling kompletirala je dvomeč Majami F1 akademije pretvaranjem pol pozicije u pobedu u drugoj trci proteklog vikenda.

S obzirom da je u subotu pobedio u uvodnoj trci sa pol pozicije, alpski junior koji se žestoko ogradio od Bjanke Bustamente na prvoj krivini, pre nego što je krstario ka pobedi.

Prva tri mesta na mreži završila su istim redosledom na čekiranoj zastavi pošto je Dorijana Pin zauzela svoj treći podijum u sezoni na trećem mestu.

10. mesto specijalnog izdanja Majami GP kolekcije!
10. mesto specijalnog izdanja Majami GP kolekcije!

Šeširi, Majami košulje i još mnogo toga!

Mercedes juniorski Pin zaostaje za 34 poena u šampionatu vozača, a sledeće trke na stazi Circuit de Barcelona-Catalunya 22-23.

Amerikanka Kloi Čejmbers prešla je sa osmog na četvrto mesto pošto je juniorka Ferarija Maja Veug zadržala Hamdu Al Kubaisi da zauzme peto mesto.

Nerea Marti je bila sedma, a slede je Amna Al Kubaisi, Keri Šrejner i Emeli De Heus.

Trka F1 Akademije Dva rezultata Majami
Trka F1 Akademije Dva rezultata Majami
SADA PROMO APRIL 2024
Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.