Gp Sprint iz Majamija: Maks Verstapen pobedio Čarlsa Leklera dok je Luis Hamilton kažnjen, a Lando Noris odlazi u penziju

Maks Verstapen je pobedio Čarlsa Leklera do pobede u SPRINT-u Majamija pošto je Luis Hamilton učestvovao u nekoliko incidenata i dosuđen mu je penal; gledajte kvalifikacije za GP Majamija u subotu u 9 uveče, sa samom trkom u nedelju u 21h – uživo na Super Sport F1

Maks Verstapen je zadržao Čarlsa Leklera da bi u subotu osvojio dramatični GP Sprint u Majamiju.

Verstapen je krenuo sa pol pozicije i izazvao ga je Lekler u uvodnom krugu ali je ostao ispred pre nego što je pozvan Sigurnosni automobil za Landa Norisa, koji se upleo u incident iz prve krivine u kojem su učestvovali i Luis Hamilton, Fernando Alonso i Lens Strol.

Serhio Perez je završio na trećem mestu pošto je prošao Pored Danijela Rikarda, koji je u četvrtom uživao u svom najboljem rezultatu u sezoni.

Rikardo je izdržao pritisak Karlosa Sainca i Oskara Pjastrija tokom čitavog sprinta na 100 kilometara, pošto je Niko Hulkenberg dao Haasu više poena sa sedmim, a Juki Nunoda nasledio poslednji poen na osmom mestu pošto je Hamiltonu izrečena kazna posle trke zbog prebrze vožnje u pit lejnu.

Hamilton je učestvovao u dramatičnoj tuči sa Kevinom Magnusenom, koji je pokupio tri penala u pokušaju da pomogne haas timskom kolegi Hulkenbergu.

Miami GP Sprint: Top 8

1) Maks Verstapen, Red Bul

2) Charles Leclerc, Ferrari

3) Serhio Perez, Red Bul

4) Daniel Ricciardo, RB

5) Karlos Sainz, Ferari

6) Oskar Pjastri, Meklaren

7) Nico Hulkenberg, Haas

8) Yuki Tsunoda, RB

Još da pratim…

Ovo je najnovija vest koja se ažurira i više detalja će uskoro biti objavljeno. Osvežite ovu stranicu za najnovije ispravke.

Skaj Sports vam donosi novosti uživo kako se dešavaju. Dobijte najnovije sportske vesti, analize, ekskluzivne intervjue, reprize i pramenove.

Skaj Sports je vaš pouzdani izvor za najnovije naslove sportskih vesti i novosti uživo. Gledajte uživo prenos omiljenih sportova: Fudbal, F1, Boks, Kriket, Golf, Tenis, Ragbi liga, Ragbi Union, NFL, Pikado, Netball i dobijte najnovije transfere vesti, rezultate, rezultate i još mnogo toga.

Posetite Super Sport ili aplikaciju Super Sport za sve najnovije naslovne strane sportskih vesti. Možete primiti guranje obaveštenja iz aplikacije Super Sport za najnovije vesti iz vašeg omiljenog sporta a možete pratiti i @SkySportsNews na Tviteru da biste dobili najnovije ispravke.

Nedelja 5. maj
6.05pm: F1 Academy Race 2
7.30pm: Grand Prix Sunday Miami GP build-up*
9pm: THE MIAMI GRAND PRIX*
11pm: Chequered Flag: Miami GP reaction*
Ponoć: Tedova sveska*

*takođe uživo na Super Sport Main Event-u

SADA PROMO APRIL 2024

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.