Britanski GP raspored: Vreme u Velikoj Britaniji, kada gledati Silverston F1 vikend na Sky Sports and Sky Showcase

Maks Verstapen i Lando Noris su spremni da idu direktno na Silverston posle dramatičnog sudara u Austriji; gledajte svaku sesiju sa Britanskog Grand Prix-a ove nedelje na Super Sport F1 i besplatno na Sky Showcase-u, ako imate Sky Box

Formula 1 završava svoj letnji trostruki zaglavlje britanskom Gran priju na Silverstonu samo nekoliko dana posle kontroverznog okršaja Maksa Verstapena i Landa Norisa u Austriji.

Noris, Džordž Rasel i Luis Hamilton trkaće se pred domaćom publikom, a sva trojica u trci će biti na podijumu, a možda čak i na vrhunskom koraku.

U Silverstonu raste tenzija pošto su se Verstapen i Noris dramatično sudarili u nedelju na Red Bul Ringu, što bi moglo da označi početak velike borbe između njih dvojice tokom ostatka ove sezone.

Nećeš želeti da propustiš ništa od akcije i možeš Gledajte svaku F1 sesiju sa Silverstona besplatno na Sky Showcase-u, ako imate Sky box, i na Super Sport F1.

Meklaren nije osvojio Veliku nagradu Britanije još od Hamiltonove nezaboravne pobede na mokrom 2008. godine, ali Noris će očajnički želeti da odgovori posle brojnih bliskih promašaja u nedavnim događajima.

On zaostaje za Verstapenom 81 poenom u šampionatu vozača i treba da počne da se udubi u deficit kako bi imao realne šanse da izazove titulu kasnije ove godine.

Mercedes će biti oslobođen pošto je Rasel u potpunosti iskoristio sudar sa Austrijom i odneo svoju drugu F1 pobedu u karijeri.

Rasel nije završio na podijumu na Velikoj nagradi Britanije ali je timski kolega Hamilton rekordni osmostruki pobednik.

Obećava da će biti spektakularan vikend trka i sve počinje specijalnom verzijom F1 Show-a na glavnom pravom u četvrtak uveče u 18 časova, gde će navijači moći da vide vozače F1, pre svih akcija F3, F2 i F1.

Četvrtak 4. jul
1.30 uveče: Konferencija za novinare vozača
18h: The F1 Show

Petak 5. jul
8.35 časova: F3 Praksa
9.55 časova: F2 Praksa
12pm: British GP Practice One (session starts at 12.30pm)
2.05pm: F3 Kvalifikacije
15h: F2 Kvalifikacije
3.45 popodne: Britanska GP praksa dva (sesija počinje u 16 časova)

Subota 6. jul
9.15 časova: F3 Sprint
11.15 časova: Britanska GP praksa tri (sesija počinje u 11.30 časova)
1.10pm: F2 Sprint
2.15pm: British GP Qualifying build-up
15h: British GP Qualifying
17:00: Tedova kvalifikaciona beležnica

Nedelja 7. jul
8:15am: F3 Feature Race
9:50am: F2 Feature Race
11:50: Porsche Supercup
13:30h: Grand Prix Sunday – British GP build-up
15h: THE BRITISH GRAND PRIX
17:00: Čekirana zastava: Reakcija britanskog GP
18h: Tedova beležnica

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.