Prema pisanju "Asa", postignut je dogovor između Hamesa Rodrigeza i madriskog Reala. Monako je prihvatiio ponudu Florentina Pereza!

70 MILIONA EVRA, PLUS KAZEMIRO: Hames Rodrigez i Toni Kros čine novu sredinu Reala!

> 13:41


 

Hames Rodrigez je novo pojačanje Reala. On će zajedno sa Tonijem Krosom činiti novo sredinu terena, pošto će klub napustiti Kedira i Di Marija.

Monako je spustio svoje zahteve koji su bili preveliki (115 miliona evra), i smanjio cenu na 90. Na kraju je Dmitri Ribolovljev prihvatio 70 miliona evra uz Kazemira čije se vrednost procenjuje na nešto više od 10 miliona evra. Brazilac se seli u kneževinu, a Hames je prihvatio uslove od 7.5 miliona evra po sezoni. Monako je tako dobro zaradio pošto su prošlog leta doveli Kolumbijca za 45 miliona evra.

Di Marija odlazi u PSŽ ili u Junajted sa kojim Real ima odlične odnose, a Sami Kedira je i definitivno odbio novi ugovor, pa će za nešto više od 30 miliona evra preći u londonski Arsenal. Prodajom ove dvojice igrača kraljevski klub će praktično isplatiti Rodrigeza, još će i ostati kusur, a kako se priča osim eventualnog odlaska Kasiljasa i dovođenja jednog golmana u timu ne bi trebalo da bude nekih promena.

Izvor: sportske.net