Hrvatski stručnjak, Vjekoslav Kobešćak, u intervjuu za index.hr lepo je pričao o reprezentaciji Srbije, Dejanu Saviću i Andriji Prlainoviću.

Hrvatski stručnjak priznao: Kada su u formi, protiv Srbije je nemoguće igrati!

> 15:21

Kobešćak je napravio sjajne rezultate u Dubrovniku. Na klupu Juga je seo u martu 2015. godine, a za nešto više od dve godine sa Dubrovčanima je osvojio osam trofeja. Po dva puta je osvajao Regionalnu ligu, domaće prvenstvo i Kup, kao i po jednom Ligu šampiona i Superkup Evrope. Jug je i ove sezone igrao u finalu Lige šampiona, ali nije imao snage da odbrani titulu prvaka Evrope.

Sjajni 43-godišnji stručnjak, koji će sigurno, pre ili kasnije, sesti na klupu reprezentacije, u velikom interesantnom intervjuu za index.hr, istakao je da je teško i gotovo nemoguće igrati protiv Srbije kada uhvati pravi ritam i dodao da je Prlainović duša ekipe.

Savić i sjajna generacija koju je imao na raspolaganju dosegli su takav nivo da kad bi uhvatili pravi ritam, gotovo nemoguće je bilo igrati protiv njih. Videli ste kako je Solnok izgledao pre protiv nas u finalu. Uvek ću apostrofirati Andriju Prlainovića kao dušu ekipe, ključnog igrača i u obrani i u napadu. A uz njega glavni igrači su im bili opet Srbi – Gocić i Aleksić. Kad imate takve igrače u ionako super ekipi, koja praktično nema rupa, dok se sve ostale reprezentacije na nekim pozicijama pokrivaju, onda dobijete zastrašujuću dominaciju kakvoj svedočimo u nekoliko poslednjih godina. Tehnički, fizički, ali i mentalno godinama su najjači i rezultati koje su ostvarili nisu slučajnost. Ne treba nikoga omalovažavati nakon što izgubi od njih – rekao je Kobeščak.

Još sporta:

Barselona želi igrača Mančestera! Murinjo predložio trampu!

Ibrahimović na maestralan način otkrio za koji će klub zaigrati nakon oporavka! (VIDEO)

Perez peti put u istoriji ruši transfer rekord! Morata i Rodrigez pune kasu Monaka!

"Grof" u Tuli vadi fleke napravljene u Zvezdi