Super smo, super ste ... SUPERSPORT :)

SUPERSPORT: To je to!

> 17:05

Odavno smo se moji prijatelji i ja pitali, kako to da nikom od tolikih medija i sportskih novinara ne pada na pamet, u ovoj napaćenoj zemlji u kojoj je sport "više od hleba", da, posebno u eri ovih "brzih" medija, pokrene nekakav sajt, portal, koji će jednostavno skupljati sve sportske informacije na jednom mestu i omogućiti zaljubljenicima u sport izbor šta da čitaju, konzumiraju, prate.

Dojadilo nam je da čekamo druge pa smo se sami osmelili da uđemo u ovaj projekat koji bi sliku medija u očima čitaoca, korisnika, navijača, ljubitelja sporta u ovom slučaju, predstavio na način da mediji postoje zbog svojih čitalaca, a ne zbog sebe i onih kojima pripadaju. Uostalom valjda smo svi mi sportski medijski radnici tu zbog sporta, a ne on zbog nas.

E pa mi smo tu jednostavno sabrali dva i dva i dobili naše čedo - SUPERSPORT.

Za samo 10 dana svog postojanja naša ideja je prosto eksplodirala na netu. Konkurencija, uz svo dužno poštovanje, nas ne zanima, bar ne na onaj tržišni princip gledanja na stvari, ali nas jako zanima utoliko što smo tu da pomognemo jedni drugima i da svim našim ljubiteljima sporta izađemo u susret koliko je to moguće. Zato se i ponašamo i kao agregator vesti i portal u isto vreme i jednostavno objavljujemo sve ono što svi zajedno objavljuju, a samo zbog toga da bi onaj koji čita te iste vesti do njih došao na najbrži i najjednostavniji način. I ne samo to, tu smo zbog još jedne mnogo važne stvari, a to je da stvari i probleme nazivamo njihovim imenom, da postavimo i pitanja koja se mnogi ne usuđuju, kad treba isprovociramo, jednostavno i kritički sagledamo probleme naše sportske i navijačke svakodnevice.

I kako se pokazalo, za samo 10 dana, koliko postojimo, uspeli smo i rastemo neslućenom brzinom - 20.000 poseta dnevno. Ima tu još posla, doterivanja, šminkanja, ali vreme radi za nas.

Ukratko, tu smo za sve i svakoga ko voli sport i zabavu, a u još kraćem - SUPERSPORT, to je to! Nema dalje!