Zašto država okreće leđa sedmostrukom prvaku Evrope?

> 12:22

Nešto je trulo u državi Srbiji. 

"Modrić jeste sjajan ali svi zaboravljaju Snajdera 2010. godine, osvojio je sve i..."

Sedmostruki prvak Evrope, jedna titula Kupa Evrope, 2 trofeja Superkupa Evrope i čak 61 trofej u nacionalnim takmičenjima (u svim državama, Jugoslavija - Srbija). 

Jedan od klubova koji je napravio toliko igrača, toliko šampiona, a danas, samo osam godina nakon osvajanja Evrolige, nalazi se u teškoj situacije. 

Partizan grca već godinama a država kao takva nema ambicije da pomogne našem velikanu. Godinama unazad, crno-beli se bore sa hladnom vodom na bazenu, pa je to jedna velika sramota čelnika ove države što barem to ne žele da promene. Ako ništa drugo, ne prema klubu već prema tim igračima koji se herojski bore sa lošim uslovima.

Veliku buru je podigla vest koja je juče odjeknula, a to je da je pevačica Jelena Karleuša uplatila Partizanu 100.000 dinara. 

"Uplatila sam simboličnih 100.000 dinara. Vaterpolistima. Srpskom ponosu. ZA GREJANJE. Kao država smo dotakli DNO. Molim vas, ko koliko može, pomozite i vi. Srpski vaterpolo je ZASLUŽIO da mu ovaj narod pomogne. Kad već državu boli *****", napisala je pevačica na svom Twitter nalogu uz fotografiju priznanice za uplatu novca vaterpolo klubu Partiazan.

Vaterpolo klub Partizan obratio se javnosti saopštenjem zbog problema s kojima se suočava, a jedno od njih je i kako obezbediti adekvatno grejanje u zimskoj sezoni. To je prepoznala Karleuša, i rešila da pomogne. 

Mi postavljamo jedno pitanje, jer sve je već jasno, a to je: 

DA LI DRŽAVA MISLI NA ŠAMPIONE I KLUB KOJI JE DAO NAJVIŠE REPREZENTATIVACA?

DA LI DRŽAVA MOŽE DA ZAMISLI SITUACIJU, DA NAŠA NACIONALNA SELEKCIJA U VATERPOLU NE IGRA POLUFINALE ILI FINALE NEKOG VELIKOG TAKMIČENJA?

To će se desiti ukoliko se ne pomogne Partizanu, jer Partizan je klub koji je dao VELIKU VEĆINU reprezentativaca!

JOŠ SPORTA:

"Milioner" ne žele da igraju u Madridu!

Junajted se ponovo okliznuo

Škuletić gurnuo Monako u ambis!

Još jedna - Partizan "oborio" i Valjevo