Uspeh u La Plana Sport Castellón of the RPT – MARCA Circuit, sa svim omladinskim kategorijama

Uspeh u La Plana Sport Castellón of the RPT - MARCA Circuit, sa svim omladinskim kategorijama

Sedamnaesto kolo najstarijeg trening kola u Španiji

LNovi objekti La Plana Sport Castellón, sedište Drive Academy TennisPozdravio 300 igrači iz cele Španije u svim kategorijama juniorskog tenisa: U12, U14, U16 i U18, U XXIX RPT National Circuit – Challenge by Wilson Brand, u organizaciji Profesionalna registracija tenisa uz podršku Deputacija of Castellón, Gradskoj de Castellón – Sports, Royal Federation Љpanac i Teniske federacije Zajednica Valensije.

Ovaj test u La Plana Sport Castellón, poklopio se sa XXI godišnjicom kola u svojim objektima. U prvom izdanju Castellóna, 2003, Roberto Krstitelj u muškoj kategoriji i Irena Rehberger u U16 ženskoj kategoriji. U ovom izdanju Horhe Lepote bio je direktor turnira i Rafael Subinas sudije, sa sledećim rezultatima:

Kategorija izazova – Alevín

U12 Muško finale: Egor Kozlov (1) to Martín Nogues (2) број 6/4 6/4.

U12 Žensko finale: Ana Moreno (1) do Albe Bejget za 6/1 6/0.

Kategorija izazova – Dečija

U14 Muško finale: Horhe Garcerán (2) za Žozea Dronova (1) za 6/1 6/3.

U14 žensko finale: Melany Esteban (1) to Elena García (3) by 6/4 6/0.

Perspektivni mladići – Kadetska kategorija

U16 Muško finale: Florín Lucaciu horheu Lópezu za 6/4 6/3.

U16 Žensko finale: Yaiza Bordería to Aroa Ajenjo by 6/1 6/1.

Juniorski kup – juniorska kategorija

U18 Muško finale: Ander Huelamo (6) džerardu Abadu za 6/2 6/0.

U18 Žensko finale: Rebeka Garsija (3) za Irenu Serano (7) za 6/3 6/0.

Profesionalna registracija tenisa, najstariji i najveći promoter omladinskog tenisa u Španiji, organizuje od 1995 RPT National Circuit – MARCA by Wilson koji će imati u svom XXIX izdanju 74 testa širom Španije, uz podršku Reala Federacije Špansko tenisko prvenstvo i saradnja HdI, NH hoteli, NutriSport, ICI Sports University i APE deporte.

Ove godine više od 6.000 mladih igraиa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.