Monći uzvraća udarac Barseloni!

> 18:20

Roma je ozbiljna u nameri da dovede jednog od najtraženijih italijanskih napadača - Domenika Berardija, ali će morati ozbiljno da se preznoji, jer je za istog igrača zainteresovana i Barselona.

Mustafi: Plašio sam se Mihajlovića jer je Srbin

Veza između igrača i Euzebia di Frančeska je jaka. Monći ne krije da mu je Berardi jedna od najvećih želja za sledeći prelazni rok, ali tu je opet Barselona.

Barselona upravi vidi Berardija kao naslednika Luisa Suareza, koji više nije u cvetu mladosti. 

Domeniko Berardi može da igra na svim pozicijama u navali. Stručnjaci često navode kako je njegova građa ideal jedne prave "devetke", ali bet obzira na gabarite on je jako dobro snalazi i po boku. A dobro je poznato koliko se u modernom fudbalu, posebno u Barseloni, ceni polivalentnost.

Ovaj momak nije jedina želja Barselone, što se ne može reći i za Romu. Monći radi na tome da Di Frančesku ispuni želju u zimskom prelaznom roku jer bi na taj način preduhitrio pre svega Barselonu. Monći jako dobro zna kako mu je Barsa praktično otela Malkolma, a činjenica da Katalonci posle transfera Marlona imaju još čvršće odnose sa Sasuolom ne ide u prilog Vučici.  

Berardi ima ugovor sa timom iz Ređo Emilije do 2022. godine, a cena transfera mora da bude veća od 25 miliona evra.

JOŠ SPORTA:

Loreco kreće prvi!

Ne želi u penziju - Džon Teri našao novi klub!

LN - Robijevi "Zmajevi" slavili na nezgodnom gostovanju

Grizman razmišlja o odlasku