Mogu i bez Mamića

> 12:36

Dinamo Zagreb i Lester su se dogovorili oko transfera Filipa Benkovića.

Murinjo najnovijom izjavom još više razočarao navijače!

"Dogovorili smo sve detalje oko transfera Filipa Benkovića u Lester siti. Moram izraziti zadovoljstvo jer smo izborili sjajne uslove – ukupno 15 miliona evra odštete (transfer i bonusi). Benković je dete Dinama s višegodišnjim stažom u prvom timu i njegov odlazak je logičan sled događaja. Uprava Dinama odgovorna je za budućnost kluba i ovaj potez je deo klupske strategije da zadrži ovaj nivo uslova i poslovanja. Isto tako, odlazak u najbolju fudbalsku ligu na svetu iskorak je za Filipa, ali i potvrda ugleda koji Dinamo i njegova fudbalska škola ima u svetu", rekao je predsednik uprave Igor Kodžoman. 

Benković je za Dinamo igrao tri sezone u prvom timu, nastupio je više od 80 puta i postigao šest golova i osvojio četiri trofeja. 

"Daću srce ovom klub, navijačima i svima. Nadam se da ćemo imati dobre rezultate ove sezone. Ambicije Lestera su uvek velike. Sviđa mi se klub i ovo je dobar korak koji ću napraviti na novom nivou. Srećan sam što sam ovde", istakao je mladi hrvatski reprezentativac.

JOŠ SPORTA:

Partizan ostao kratkih rukava - Todorović u Mursiji

Španovićeva najboljim skokom izborila finale EP

Vezista stigao na "Bridž"

Perez se nije pojavio - Modrić blizu odlaska?