Pogba se dogovrio sa Barsom - sledi "rat" sa Murinjom

> 12:20

Pogba je, prema pisanju "Gardijana" i "Dejli Mejla" u poslednjih 48 sati jasno stavio do znanja čelnicima kluba i stručnom štabu da želi da bude prodat, dve godine pošto se iz Juventusa vratio na ‘Old Traford’.

"Sergej je bolji od Pogbe i vredi više od njega"

Loš odnos sa Murinjom je presudno uticao na njegovo forsiranje da mu dopuste da promeni sredinu.

Francuz baš insistira na odlasku u Barselonu. Uprava kluba je kategorična u svom stavu da 25-godišnji vezista nije na prodaju. Međutim, on je već dogovorio uslove sa katalonskim gigantom i trebalo bi da dobije nedeljnu platu od 350.000 funti, što je 60.000 britanskih novčanica više nego što trenutno prima. 

Rajola "prebacuje loptu" na Mančester Junajted.

"Nikada neću davati izjave koje se tiču Pola. Morate da se obratite Mančester junajtedu", rekao je Rajola kada su ga pitali za klijenta.

Očekivalo se da će se odnos trenera i igrača poboljšati, ali do toga nije došlo. Pogba želi da napusti klub. Barselona mu je primamljiva destinacija. Omogućava mu borbu za trofeje, a tamo su i neki njegovi prijatelji, bivši saigrači i reprezentativni drugovi - Arturo Vidal, Samjuel Umtiti, Usman Dembele, a i velika mu je želja da igra u timu sa Mesijem.

JOŠ SPORTA:

Vazura: Pojačanja zavise od struke, odlasci od ponuda

Bata: Da konsolidujemo redove

Kafu na pragu "Marakane"

Vraćamo dug Duletu