Jokan hoće još pojačanja

> 17:22

Naime, Fulam je poslao ponudu na "Dragao" za usluge veziste Porta i meksičke reprezentacije Ektora Erere.

Zvezda: Imaš kartu - imaš i popust

Ekipa sa "Krejven Kotidža" je pod palicom Slaviše Jokanovića izborila plasman u Premijer ligu nakon višegodišnjeg "posta".

Sjajan podvig srpskog stručnjaka, a sada je red došao da se napravi što bolja ekipa za takmičenje u eliti.

Stigla su četiri pojačanja u London, Žan-Mišel Seri je Nici plaćen 30 miliona evra, nemački reprezentativac Andre Širle je doveden na dvogodišnju pozajmicu iz Dortmunda, dok su angažovani i golman Fabri iz Bešiktaša (6 miliona evra), kao i Maks Le Maršan iz Nice (4 miliona evra).

I dok se čeka dogovor sa Njukaslom oko Aleksandra Mitrovića, "Kotidžeri" su rešeni da dovedu Ektora Ereru.

Meksikanac ima otkupnu klauzulu od 40 miliona evra, Fulam to ne može da plati, ali je navodno Jokanović obavio razgovor sa samim fudbalerom, nakon kojeg je Erera pokazao interesovanje za prelazak na "Krejven Kotidž".

Najstarija londonska ekipa je poslala ponudu za njegove usluge, Porto je odgovorio i postavio nove uslove, za sada se ne zna da li je Fulam spreman da ih prihvati ili će se pregovori nastaviti.

Otežavajuća okolnost za Jokanovića i njegovu ekipu je činjenica da Ereru u svojim redovima želi i Olimpik Lion, koji će naredne sezone igrati i Ligu šampiona, a navodno je francuski klub spreman i da plati pomenutu klauzulu u njegovom ugovoru.

Čini se da bi na kraju odluku mogao da donese upravo Erera, videćemo koja opcija će mu se više dopasti.

Jokanović očigledno ima ideju da napravi vezni red sa Serijem, Kernijem i Ererom, koji bi bez ikakve sumnje bio sjajan na terenu.

JOŠ SPORTA:

Nadal: Nikada nisam mislio da je Novak katastrofalan

Ruski "Car" izabrao Kneževinu

Čelsi "targetirao" zamene za Kurtou!

Đukić sa sedam života - preživeo treći put!