Čelnici Evertona otišli u Barselonu da završe transfer!

> 16:24

Evertonovi predstavnici su se uputili u Barselonu kako bi završili prelazak levog beka što je pre moguće. Englezi su poslali ponudu pre par dana, ali je ona bila "premala" kako kažu ljudi sa "Nou Kampa".

Novak ponovo na terenu

Klub iz Katalonije je bio jasan, neće prihvatiti ponudu manju od 16 miliona evra za Lukasa Dinja.

Dvadesetpetogodišnji levi bek je spreman da pređe u Everton jer nije zadovoljan minutažom u trenutnom klubu. Dinj je otputovao sa timom na pripreme iako je znao da je dogovor blizu, ali je Everton morao prvo da završi posao oko Brazilca, Ričarlisona.

Sada, kada su stvari oko Brazilca gotove, naredna meta je levi bek, a novi menadžer, Marko Silva je Dinja označio kao primarnu metu.

Barselona neće praviti problem Dinju da napusti klub jer ga ne vide kao prioritet. Na levom beku će igrati Alba, koji bi verovatno u tom slučaju potpisao novi ugovor, a zamena bi bio Kukurela, igrač koga bi Barselona promovisala iz svoje akademije.

Everton je takođe zainteresovan za štopera Barselone, Minu, pa ko zna, možda to bude dupli posao! Problem je što se u trku za Minu uključio i Mančester Junajted, a ukoliko ga Murinjo stvarno želi, tu Everton nema šta da traži.

Everton želi da napravi strašan tim, a kako su počeli sa pojačanjima, i kakvog trenera imaju, biće definitivno vrlo zanimljivi za gledanje!

Izvor: Sportske.net

JOŠ SPORTA:

Radonjić: Moj drugi gol se ne viđa često

Lopategi "pikirao" dvojicu napadača

Zvezda potpisala talentovanog beka

Liga Evrope uz TV