Lopategi "pikirao" dvojicu napadača

> 15:27

"Targeti" su Rodrigo i Kavani.

Zvezda potpisala talentovanog beka

Lopategi želi da 27-godišnji napadač Valensije dođe u Real Madrid. Prošle sezone je imao učinak od 19 golova i sedam asistenija na 34 utakmice za Valensiju. Zahvaljujući dobrim partijama dobio je poziv da igra za nacionalni tim i to kada je selektor Španije bio upravo Lopategi. 

Kao što je svima poznato Perez više voli velika imena, ali ukoliko trener bude insistirao na dovođenju Rodriga, Perez će morati da plati obeštećenje klubu sa Mestalje. Otkupna klauzula za napadača Valensije iznosi 120 miliona evra. Međutim, dobro je poznato da klub sa Mestalje ima finansijske problem i da bi pristao za manje para. Neki mediji idu toliko daleko da se govorio da bi klub prihvatio i upola manju sumu.

Kako "AS" navodio, nije Rodrigo jedini napadač kojeg je Real "pikirao". Naime, druga opcija deluje više perezovska, jer je reč o eventualnom transferu Edisona Kavanija. On je, nesumnjivo, veliko ime u svetu fudbala, ali ima jedan problem. Urugvajac već ima 31 godinu, a sumnja se da bi ga PSŽ pustio za sumu ispod 85 miliona evra.

Na kraju prelaznog roka ćemo videti koji će napadač pojačati Real Madrid.

JOŠ SPORTA:

Liga Evrope uz TV

Lalatović: U Izrael idemo oslabljeni ali ipak verujem u dobar rezultat

Donald pronašao novi klub, možda mu se uskoro pridruži i jedan "grobar"?

"Gvozdena lejdi" vadi 200.000.000 evra na sto!