Portugalski stručnjak izjavio je da je levi bek Engleske tražio preveliku platu za "19-godišnjeg dečaka", a i da bi to uticalo na ostatak ekipe

MURINJO: Da smo doveli Šoa uništio bi nam ekipu

> 13:46

 

Mančester Junajted i Čelsi su želeli mladog Šoa da dovedi, a levonogi fudbaler je na kraju završio na Old Trafordu, iako dolazi iz šireg londona i što cela njegova porodica navija za londonske plave .

Crveni Đavoli su Sautemptonu za 19-godišnjeg Šoa dali 34 miliona evra, a Šo će nedeljno dobijati oko 165.000 evra ! Murinjo je rekao da je Čelzi mogao da potpiše ugovor ali da je on previše tražio.

„Da smo platili 19-godišnjem dečaku ono što nam je bilo traženo – bili bismo mrtvi. Ubili bismo stabilnost finansijskog fer pleja i ubili bismo stabilnost u našoj svlačionici. Jer kada platiš toliko 19-godišnjeg klinca – dobrog igrača, fantastičnog igrača – ali kada daš tu sumu novca, sledećeg dana ćeš imati igrače na vratima. Oni bi rekli ’kako je moguće da sam ja odigrao 200 utakmica za klub, osvojio ono i ovo, a 19-godišnjak dođe i dobije više novca od mene“, rekao je Murinjo.

Murinjo je na kraju pokušao da se izvuče u svom stilu na kraju i rekao da neće da komentariše drugi klub.

„Ne kritikujem drugi klub što su to platili. Oni mogu da plate koliko žele. Ja nemam komentar n tom, ali za moj klub bi to bilo negativno, naročito kada nas je Filipe Luis mnogo jeftinije izašao“, rekao je Žoze.

Luj van Gal je čuo Murinjov komentar, ali je rekao da će direktno popričati sa njim o tome, a ne preko medija.

 

Izvor.

mozzartsport.com