Arsenal i Real su se dogovorili, ali igrač želi kod Murinja zbog više novca. Slično i sa Di Marijom što Madriđane stavlja u neugodan položaj

KEDIRA ŽELI VIŠE OD VENGERA, DI MARIJA LIGU ŠAMPIONA: Rat oko veznjaka Reala!

> 09:36


Dolazak Tonija Krosa i Hamesa Rodrigeza otvorili su vrata prodaji Kedire i Di Marije. Naime, Real je hteo da zadrži Nemca, ali on nije pristao da produži ugovor koji mu ističe narednog leta, pa će se preseliti u Englesku.

Po pisanju "Marke" Real je sa Vengerom dogovorio transfer i Kedira bi za tridesetak miliona evra trebalo da pojača "Tobdžije", međutim sam igrač je svojim zahtevima pokvario dogovor. Naime, Nemac traži blizu 9 miliona evra godišnje, na šta Arsenal ne pristaje, jer ukoliko se to desi Kedira postao plaćeniji od zemljaka Ozila, ali i samog Vengera što je u klubu svih ovih godina bilo nezamislivo!
Sa druge strane Čelsi nudi Kediri pomenuti novac, a sam Nemac ne bi imao ništa protiv toga da ponovo sarađuje sa Murinjom. Naravno, Čelsi ne želi da plati toliko obeštećenje, što dovodi Real u nezgodnu situaciju.

 

Stvari su manje više slične i kada je reč o Di Mariji. Real je želeo da ga preseli u Junajted, ali je plata problem. Sa druge strane, PSŽ nudi mnogo više novca samom igraču, oko 10 miliona evra godišnje, što znači da bi Argentinac dobio praktično tri puta više nego u Madridu. Takođe bi dobio i najmanje 3 miliona evra više po sezoni nego na "Old Trafordu". On to doduše pravda time da hoće da igra Ligu šampiona, za koju se Junajted nije kvalifikovao i jasno je zašto želi u Pariz.

Izvor: sportske.net