Reprezentativac Obale Slonovače, Didijer Drogba je u planu Murinja koji ima plan da mu po završetku igračke karijere započne i trenersku!

Murinjo želi Drogbu : Uskoro ponovo u Londonu?!

> 15:41


Drogba se od plavaca oprostio pobedničkim penalom protiv Bajerna, koji im je doneo titulu prvaka Evrope. Karijeru je nastavio u Kini, a potom u Turskoj, a sada je slobodan igrač i traži novi angažman.


Dugo se pričalo u njegovom dolasku u Juventus, ali posle dolaska Alvara Morate, čini se da su ga tamo već otpisali. Takođe postoje spektakulacije da se bogati klubovi u Kataru zanimaju za njegove usluge, ali se danas u engleskim medijima pojavila vest iz pouzdanih izvora koji tvrde da Murinjo planira Drogbin povratak!


Čelsi je već doveo Dijega Koštu, ali i dalje postoji mesto u timu pošto se očekuje da Demba Ba i Lukaku napuste klub. Tores bi takođe mogao da ode, mada je bliži ostanku, tako da bi Drogba mogao da upotpuni napad Plavaca.


Takođe, Murinjo želi da pruži sjajnu priliku Drogbi. Naime, on želi da ovom igraču pruži priliku kao treneru, pa bi ovaj aranžman i pored bogatih ponuda iz Katara bio primamljiviji za reprezentativca Obale Slonovače.


Navijači Čelsija takođe čekaju povratak heroja.