Ostavke kao na traci - još jedna ostavka u Humskoj!

> 12:21

Posle Zorana "Bate" Mirkovića koji je napustio klupu beogradskog Partizana, istu stvar je uradio i njegov asistent Gordan Petrić.

STRAŠAN MANČESTER - Šalke vadio loptu sedam puta iz svoje mreže!

Pljuštale su ostavke prethodnih dana u fudbalskom klubu Parizan, pošto je Zoran Mirković napustio funkciju trenera ekipe, a samo dan posle njega je klub napustio i sportski direktor Ivica Ilijev. 

Ilijev i Mirković su nekadašnji fudbaleri Partizana, čak se može reći miljenici publike, a nedugo nakon njihovog odlaska i treći bivši fudbaler Partizana i asistent Zorana Bate Mirkovića, Gordan Petrić takođe je "spakovao kofere" i otišao iz Partizana, spomenuto na TV Partizan.

"Žao mi je, bilo bi greota da ne pomenem Gordana Petrića koji je imao velike zasluge i koji je smatrao da ne bi bilo prirodno da nastavi dalje da radi pošto je bio Batin pomoćnik. Zahvalili smo se i Gordanu Petriću na saradnji, on je stari Partizanovac i tako dalje... Sada se koncentrišemo na glavnu stvar, da se obezbedi licenca za izlazak u Evropu. To su prioritetni zadaci uprave u narednih 20 dana. Na dobrom smo putu da rešimo te probleme, ali nije to lako, zahtevni su iz UEFA, a mi radimo punom parom i tu se najviše angažujemo"
 rekao je predsednik Partizana, Milorad Vučelić. 

Partizan u Kupu Srbije igra protiv kruševačkog Napretka i to će biti utakmica koja crno-belima može spasiti sezonu.

JOŠ SPORTA:

Pedro Martinez se vratio na mesto uspeha!

Italijansko tužilaštvo pokreće optužnice za smrt Davidea Astorija

SVI SAMO TEBE GLEDAJU: Kasno paljenje Kristijana Ronalda ili Atletiko?

FILIP VELIKI - PRVI PUT U OSMINI FINALA!