Vranjanska Bombonjera će da "gori" - Đani Čurčić spreman!

> 18:07

Pomoćni trener Dinama Saša Ćurčić željno iščekuje nastavak sezone. 

FIBA častila - Kina u prvom šeširu!

Biće u Vranju kao na legendarnoj Bombonjeri, poručuje Saša Ćurčić!

Novog pomoćnog trenera Dinama iz Vranja uhvatila je prepoznatljiva euforija posle početne pobede nad Spartakom u prvom prolećnom kolu Superlige (1:0), pa najavljuje velike stvari i pravi preporod kluba, koji je zakucan za poslednje mesto na tabeli.

Vranjanci su do pobede došli golom Dimitrova iz penala i time su oživeli šanse u borbi za opstanak, pošto im rivali Rad i Zemun beže tri i četiri boda.

"Znate kako je kada ceo jedan grad živi za fudbalski klub, iako igramo na tuđem terenu, pokazali smo karakter. Znate, na vranjanskoj Bombonjeri, na kojoj ćemo mi napraviti taj ambijent, daćemo krila toj deci. Čekamo beton, čekamo cement, igrači su pre dva dana nosili kablove za struju. To je ta domaća atmosfera, to će nas nositi", rekao je Ćurčić posle trijumfa nad Spartakom, osvrćući se na činjenicu da Dinamo ima ambiciju da završi izgradnju svog stadiona.

Sipao je Ćurčić u euforiji i komplimente na račun igre svog tima, za koji je rekao da mu nedostaje samo još latinoamerički šmek u napadu.

"Ponosan sam na igrače, na decu, stvarno su takički i u disciplini sve odradili fenomenalno. Zna se šta ko radi u odbrani, dovešćemo jedan, što se kaže, latinoamerički senzibilitet na lopti, radićemo i na toj poslednjoj trećini. Imali smo u nekoliko momenata lepu igru, pas, produženi pas, u jednom momentu prelepu igru", naglasio je Ćurčić.

Dinamo će u narednom kolu igrati na Banjici protiv Rada, direktnog konkurenta u borbi za opstanak.

JOŠ SPORTA:

Baksuz: Ono kad po prvi put igraš u startnoj postavi i izgubiš 300.000 evra!

Bajern bez dva bitna šrafa u Liverpulu!

"Bio bi treći Kup da me nisu otrovali"

Francuska sapunica sapunica sa katalonskim završetkom?