Napadnuti tamnoputi fudbaleri Napretka u Kruševcu

> 12:33

Dvojica mladića fizički su napala fudbalere Napretka u nedelju uveče u Pionirskom parku u Kruševcu.

Kanselo: "Ronaldo trenira i igra kao da je mojih godina"

Kako se navodi, mladići su prvo verbalno, pa posle toga i fizički napala dva muškarca tamnijeg tena, za koje se kasnije ispostavilo da su fudbaleri srpskog prvoligaša.

Mediji prenose da su u pitanju Ibrahim Ndiaje i Samjuel Baha Regis, koji su u nedelju uveče šetali parkom oko 19 časova. Jedan od njih je zadobio lakše telesne povrede, dok drugi uopšte nije povređen. Kruševačka policija intenzivno traga za napadačima. 

"Njih dvojica su išli kroz park i Ndiaje je pričao telefonom na svom jeziku. Pratila su ih dvojica, koji su imitirali njegov govor. Ndiaje se okrenuo i rekao im da nema potrebe to da rade. Napadači su ih potom psovali, a kada su Ndiaje i Naha nastavili da koračaju, Ndiaje je dobio udarac u potiljak, pretpostavlja se 'bokserom'", rekla je za Mondo portparolka Napretka Valentina Vasić, "Ndiaje ima taj udarac po glavi, rasekotinu, ali je fizički dobro, ne baš i psihički, jer bi ovo moglo da ostavi posledice po njega, rekao mi je i da smatra da se više neće osećati bezbedno". 

Uprkos Ndiajevom strahu, Vasićeva je istakla da će njih dvojica ostati u klubu, nakon što su im objasnili da "to može da se desi svakom od nas i da svuda ima nerazumnih i nasilnih ljudi".

JOŠ SPORTA:

Kej Si Rivers na pregledima, sledi potpis?

Bobi dvocifren u pobedi File nad Lejkersima, Dončić kao po običaju, maestralan!

Dvocifreni Bogdan i Bjelica, Vučević ponovo dabl-dabl, Voriorsi nadoknadili veliki minus

"Čelsi se pretvara u Arsenal"