Naš atletičar Emir Bekrić priprema se za Evropsko prvenstvo u Cirihu (od 12. do 17. avgusta) u Nacionalnom olimpijskom centru Italije u Formiji

BEKRIĆ U CIRIHU: Počinje pripreme za Evropsko

> 14:52

Trener Mirjana Stojanović zadovoljna  je mestom gde će Bekrić trenirati.

“Kad se nalazite na mestu koje je pravi centar za skakače, sprintere i preponaše, sve mora da ide po planu. Skakališta za motku, jame za skokove, magacin sa rekvizitima neophodnim za trening, sve nam je dostupno. Ovde radimo finiš za ono što nas očekuje kroz 20 dana u Cirihu. Stadion se nalazi na brdu, na 300 metara od mora, okruženi smo zelenilom, posle napornih treninga, uslovi za oporavak sportista dobri, od ledene kade, hidromasaže do stolova za masažu. Kad podvučemo crtu, zaista odlično mesto za rad”, reči su Mirjane Stojanović, trenera Emira Bekrića, koje prenosi zvanični internet sajt Atletskog saveza Srbije.

Poslednji test Bekrića biće na prvenstvu Balkana u Rumuniji.

“Za ovu godinu smo zacrtali cilj, a to je Cirih, sve do tada nam služi da bismo uradili pravu pripremu i spremni otišli na Evropsko. Takmičenje u Rumuniji Emiru će biti baš dobra provera. Za sada sve ide po planu”, kratko je prokomentarisala Mirjana Stojanović.

Izvor:

Atletski savez Srbije