Srbija će imati atraktivne protivnike na pripremama!

> 14:26

Košarkaška reprezentacija Srbije odigraće dve vrlo atraktivne utakmice u okviru završnih priprema za Svetsko prvenstvo 2019. u Kini

Knežević i Srbija ipak NE

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića ugostiće 10. avgusta 2019. reprezentaciju Litvanije u beogradskoj "Štark Areni", da bi dva dana kasnije, 12. avgusta, dva nacionalna tima će odigrati drugi meč u Kaunasu.

Kontrolni meč sa Litvancima u Beogradu biće praktično i ispraćaj reprezentacije na Svetsko prvenstvo, pa se sa pravom očekuje spektakl pred ljubiteljima košarke iz cele Srbije.

Posle utakmice u Kaunasu naši najbolji košarkaši će, u okviru daljih priprema za najveće planetarno košarkaško takmičenje, učestvovati na "Akropolis kupu" u Atini.

Put u Kinu je planiran za 20. avgust, gde će Srbija poslednje provere pred Svetsko prvenstvo imati u Šenjangu, na turniru na kome će odmeriti snage sa reprezentacijama Francuske, Italije i Novog Zelanda.

Biće to poslednje provere "orlova" pred Mundobasket, a naš nacionalni tim će posle desetak dana u Šenjangu otputovati na grupnu fazu takmičenja u Fošan.

Srbija će u prvoj fazi Svetskog prvenstva, koje se održava od 31. avgusta do 15. septembra, igrati u grupi D sa reprezentacijama Italije, Filipina i Angole.

Naša reprezentacija počeće takmičenje na SP u Kini utakmicom protiv Angole 31. avgusta, sledeći potivnik su Filipini 2. septembra, a poslednju utakmicu u prvoj fazi takmičenja Srbija igra protiv Italije 4. septembra.

JOŠ SPORTA:

"Slušajte. Bogat sam i šampion sam. Sada idem u penziju i vidimo se go**ari"

Mandžukić veran "Staroj dami"

Novi logo staro ime - Opet smo samo SUPERSPORT365.RS!

Paunić otišao u Iran!