KKCZ: Na Partizan besplatno, "crno-beli" bez mesta!

> 12:26

Košarkaški klub Crvena zvezda počeće u četvrtak sa podelom besplatnih ulaznica za tribine za prvu polufinalnu utakmicu plej-ofa ABA lige protiv Partizana.

Jedan iz Partizana i dvojica iz Zvezde - Ovo su najboljih pet u ABA ligi!

Šampion Srbije deliće karte samo svojim navijačima, pošto pristalicama crno-belih boja nije dozvoljen ulazak u halu.

Zvezda će u subotu od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" biti domaćin Partizanu, u prvoj polufinalnoj utakmici plej-ofa regionalne lige.

Crveno-beli su ligaški deo završili na prvom mestu i stekli prednost domaćeg terena u plej-ofu. 

Besplatne ulaznice za tribine biće podeljene u četvrtak od 12 časova u prostorijama Zvezde na Malom Kalemegdanu. Jedna osoba može da uzme četiri ulaznice, uz lični dokument. 

Dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B i počasna mesta pored terena, prodavaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od četvrtka u 12 časova.

Broj dnevnih ulaznica u tim sektorima je ograničen, jer Zvezda želi da obezbedi komfor vlasnicima sezonskih ulaznica, koji su ih kupili pre početka sezone. 

Ni u predstojećem duelu beogradskih klubova, u hali neće biti gostujućih navijača. 

"U skladu sa preporukama službi bezbednosti i republičkog MUP i na prvom mestu u skladu sa propozicijama takmičenja, nikome od navijača Partizana koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno, neće biti dozvoljen ulazak u halu. Zbog toga, sektori tribina koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače biće popunjeni navijačima Crvene zvezde jer je interesovanje za ovu utakmicu veliko", navodi se u saopštenju. 

Kapije dvorane biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a Zvezda je apelovala da navijači dođu ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima. 

Takođe, Zvezda je pozvala svoje navijače da u halu dođu obučeni u crveno, u skladu sa sloganom koji će važiti za utakmicu: "Obojimo halu u crveno".

JOŠ SPORTA:

Hofenhajm već sada imenovao naslednika Julijana Negelsmana

Hoće još - Potencijalni kupac Čelsija već pazario najbolji i najpoznatiji biciklistički tim na svetu!

Jović počinje!

Sakramento se obrukao - Rasel prešao preko "kralja"