Mladi francuski košarkaš Boris Dalo nije poput svojih zemljaka Žofrija Lovernja i Lea Vestermana napustio Partizan, već želi da se u drugoj sezoni u crno-belom dresu na najbolji način predstavi Grobarima

BORIS DALO: Ne zanima me NBA, razmišljam samo o Partizanu!

> 11:27

„Došao sam u Partizan prošle godine, osvojili smo titulu, došao sam ovde da radim puno i sarađujem sa sjajnim trenerom. Želim da se izborim za minute na terenu i da nastavimo da radimo kao što smo i do sada, a onda ćemo da vidimo za dalje“, kazao je mladi Dalo.

Francuski internacionalac kojeg smo prošle sezone zapamtili po spektaularnom zakucavanju u Areni, ove sezone će definitivno imati više prilike da pokaže svoj talenat, budući da su u crno-beli tim došli novi, mladi igrači.

„Nisam pričao sa Vujoševićem oko svoje minutaže, tek sam stgao pre par dana. Ovo je nova sezona, znam da nema garancija da ću igrati po 25 minuta, moram da radim naporno na treninzima da se dokažem a posle toga ćemo vidideti“, kaže Francuz.

Ovaj momak kaže da do sada nije ozbiljnije razmišljao o odlasku u NBA ligu, već je svoje misli fokusirao isključivo na obaveze u crno-belom dresu.

„Ne, ne, došao sam u Partizan i on je trenutno jedini u mojim mislima. Kažem, najbitnije je da razmišljam od meča do meča. Sezona je duga, videćemo kako će se stvari razviti“, priča Dalo a u razgovoru nas „ometa“ i sportski direktor Partizana Dragan Todorić koji se pozdravio sa mladim košarkašem na srpskom jeziku.

Izvor: hotsport.rs