Košarkaški klub Crvena zvezda u potpunosti je platio transfer Nemanje Dangubića, a nije u zameni prepustio korišćenje dve hale

ZVEZDA NIJE DALA HALU ZA DANGUBIĆA: Platila je pun transfer

> 15:36

Iako su se pojavile informacije da je Crvena zvezda veći deo prelaska Dangubića iz Mege u 'crveno bele', pokrila time što je ustupila korišćenje jedne od hala Megi, kako nezvanično saznajemo, u pitanju je potpuno drugačiji aranžman. Zvezda je Megi platila pun transfer Dangubića, koji ne može da se nazove astronomskim ni za srpske prilike. Ne treba zaboraviti da deo tog transfera ide Hemofarmu, ali ne preko 'crveno-belih', već preko njegovog dojučerašnjeg kluba.

Što se tiče hala, Mega je nedavno završila saradnju sa Vizurom, pa je tako ostala bez sala za treninge svih svojih kategorija. Pošto će klub svoje utakmice igrati u Sremskoj Mitrovici, potrebna mu je hala za treninge, a kao idealno rešenje pominju su hale "FMP" u Železniku i "Basket lend" na Čukarici. Međutim, pošto te hale ne pripadaju 'crveno-belima', njihovo korišćenje nije moglo da uđe u sporazum oko transfera Dangubića, već će Mega platili za njihovo korišćenje. Ostaje pitanje da li takva saradnja između Crvene zvezde predstavlja najavu još veću saradnju dva kluba na svim nivoima.

Izvor: 

b92.net

telegraf.rs