Zvezda se u saopštenju na svom sajtu zahvalila toj šestorici igrača na "profesionalnom odnosu, velikom zalaganju i uspesima koje je klub postigao prošle sezone"

ISTEKLI UGOVORI: Šest igrača okončalo saradnju sa Zvezdom

> 14:30

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da su igračima Marku Simonoviću, Rašku Katiću, Demarkusu Nelsonu, Ivanu Radenoviću, Tadiji Dragićeviću i Oleksandru Lipoviju na kraju prošle sezone istekli ugovori čime je sa njima okonćana saradnja.

Zvezda se u saopštenju na svom sajtu zahvalila toj šestorici igrača na "profesionalnom odnosu, velikom zalaganju i uspesima koje je klub postigao prošle sezone". Crveno-beli su prošle sezone prvi put u svojoj istorji odbranili trofej u Kupu i prvi put su osvojili na kraju ligaškog dela regionalnog takmičenja. Zvezda je ostvarila najviše pobeda u jednoj sezoni u svojoj istoriji (50) i posle 16 godina uspela je da se plasira u polufinale jednog evropskog takmičenja (Evrokup).

Košarkaši Crvene zvezde će se okupiti 10. avgusta povodom početka priprema za predstojeću sezonu. Tog dana će se obaviti testiranja i lekarski pregledi, a dan kasnije će početi treninzi. Ekipa će 15. avgusta otići na pripreme na Zlatibor.