U sledećem roku, tačnije 11. avgusta, na probi u Humskoj bi trebalo da se pojavi i Milija Miković, mladi crnogorski reprezentativac, drugi strelac i 4. skakač EP U20 na Kritu

VUJOŠEVIĆ NAŠAO CENTRA: Mladi Crnogorac na probi u Partizanu

> 15:59

 

Trofejni stručnjak Duško Vujošević je u utorak otputovao za Crnu Goru, a odmor izgleda provodi radno, tražeći igrače za višestrukog uzastopnog prvaka Srbije.

Miković je igrač Mornara iz Bara, pre izvesnog vremena je bio na probi u Mega Vizuri, ali je odlučio da ostane u redovima crnogorskog kluba. Mladi košarkaš je igrao za mlađe selekcije Crne Gore, a trebalo bi da pojača centarsku liniju Partizana koju posle odlaska Žofrija Lovernja i neizvesnog statusa Dejana Muslija čine Nikola Milutinov i Đorđe Gagić.

"Drago nam je što uvek postoji interesovanje za naše košarkaše. Tako je i ovoga puta. Ostajemo bez četiri važne karike. Vukota Pavić će karijeru nastaviti najverovatnije u Bugarskoj, Lazar Pavićević odlazi u Ameriku, a nakon Evropskog prvenstva za mlade postoji ogromno interesovanje za Miliju Mikovića koji je za sada na pragu Partizana", rekao je trener Mornara iz Bara, Pavićević, za Vijesti.

Izvor: sportal.rs
         novosti.rs
         sport.blic.rs