"Uradili smo male stvari koje su bile odlučujući faktor"

> 23:16

Jedan od junaka Partizana u pobedi nad Crvenom zvezdom rezultatom 70:67, Markus Pejdž imao je prilično interesantno viđenje situacije.

Lendejl i Renfro zadovoljni nakon meča: "Cirbes će bananu osetiti tek sutra"

"Teško je vratiti se u ritam, opustio sam se i pustio da mi igra dođe i trener je nacrtao neke akcije pa sam postigao poene", rekao je Markus Pejdž.

Nekadašnji student univerziteta Severna Karolina, govorio je o sjajnoj atmosferi u hali "Aleksandar Nikolić" kao i razlici u dinamacini prve i druge utakmice polufinala ABA lige.

"Naši navijači su sjajni, znali smo da će meč biti drukčiji. U prošloj utakmici su obe ekipe dale po 100 poena, a sad je skoro čitavu prvu četvrtinu rezultat bio 5:2. Očekivali smo defanzivnu i sporu utakmicu. Imali smo dobre poteze, Džok je uhvatio neke skokove, ja sam dao neka bacanja i uradili smo male stvari koje su bile odlučujući faktor.", poručio je Pejdž.

Amerikanac kaže da su neizvesne završnice pravi trenutak za njega.

"Sledeći meč će biti težak, pred "neprijateljskim okruženjem" i mi ćemo biti fokusirani samo da ta utakmica bude odigrana onako kako nama odgovara, defanzivno orijentisana gde možemo da kontrolišemo tempo. Malo sam se brinuo za svoj šut tražio sam način da uđem u ritam, ali kad dođe četvrta četvrtina sve to zaboravim, jer znam da sam uložio mnogo rada u sebe da bih bio u tim situacijama i ja volim te situacije. Kada je trener pozvao moj broj nisam izgubio poverenje."

JOŠ SPORTA:

Luda završnica, šesnaest različitih scenarija - Ko će u plej-of Evrolige?

Anđušić: "Partizan može do pobede"

Milošević: "Jako je bitno da vidim reakciju igrača"

Sampdorija dobila Milan i zakomplikovala situaciju na vrhu!