Nole: Bez padova u finalu

> 11:04

Novak čeka trofej na Sinsinatiju kako bi spojio sve trofeje iz Masters serije. Tri puta ga je upravo Rodžer sputavao da osvoji ovaj turnir. Došlo je vreme za revanš.

Federer zakazao meč sa Đokovićem večeras u 22 sata

Đoković veruje da ima dovoljno motiva i samopuzdanja da pobedi Švajcarca.

„Ne opterećuje me činjenica da nikad nisam uzeo pehar u Sinsinatiju. Naprotiv, dodatno me motiviše, iako mi je ovo šesto finale. Do sada nisam uspeo da prebrodim tu prepreku. U poslednjih nekoliko meseci igram bolji tenis nego što je to bio slučaj u periodu od 12 meseci pre toga, što zbog pobvrede, što zbog pauze, operacije. Kockice se slažu i očekujem da odigram blizu usvog maksimuma, ako ne i maksimum, jer to će biti vrlo zahtevan meč prtiv Federera“, rekao je Đoković za RTS posle pobede nad Marinom Čilićem. 

Primetne su oscilacije u njegovoj igri.

„Tesan meč odigrao sam i protiv Čilića, igrača koji me je pobedio u poslednjem duelu na travi u Kvinsu. Do poslednjeg udarca nije se znalo ko će u finale. Zadovoljan sam kako završavam mečeve, ali ne i kako dozvoljavam protivnicima da se vrate u meč. U pitanju je pad koncentracije, ali to je sastavni deo igre. Nadam se da u finalu tih padova neće biti, ako želim titulu“, rekao je Đoković.

JOŠ SPORTA:

Srpski reprezentativci namestili "nišan"

Nikada ne otpisujte Napoli!

SL - Svi "kečevi"

JOŠ SAMO JEDAN KORAK