Trener srpskog tenisera Novaka Đokovića Andre Agasi otkrio je da je naš as zalečio povredu lakta i da je spreman da se vrati na teren.

Agasi siguran u srpskog asa: "Novak je rešio problem lakta jednom za svagda!"

> 22:32

Novak Đoković je posle predaje četvrtfinala Vimbldona Tomađu Berdihu saopštio da je zbog povrede lakta desne ruke završio sezonu.

Posle šestomesečne pauze Novak će se vratiti na teren krajem decembra, na egzibicionom turniru Mubadala open u Abu Dabiju.

"Novak je uradio fantastičan posao i zalečio je povredu koja ga je dugo mučila jednom za svagda. To je sada samo ružna prošlost za njega, što je odlično. Ovo vreme je iskoristio da mnogo trenira" - rekao je Agasi, a prenosi australijski ESPN.

Uskoro počinje završni masters u Londonu na kojem neće biti Novaka Đokovića, a glavni favoriti su Rodžer Federer i Rafael Nadal, koji nikada nije osvojio ovaj turnir.

Mnogi se pitaju da li je ovo poslednji završni masters za Švajcarca.

"Jednu stvar mogu da vam kažem o kraju karijere - kada dođe, doše brzo! Federer igra tako da ne možemo da predvidimo kada će se to nejmu destiti. Nažalost, u nekom trenutku će i on morati da kaže "zbogom" " - poručio je Agasi.

Još sporta:

Odmazda Kontea, skoro svi Brazilci na izlaznim vratima, a razlog je samo jedan

Zvezda dočekuje Sports Menadžment

Real našao zamenu za srpskog centra i Ajona

Ako bude hteo da kupuje u januaru, Portugalac će morati najpre da proda