Nekada najbolji teniser sveta je novi trener Novaka Đokovića!

SUPERSPORT365 pogodio - Agasi je Novakov trener!

> 19:31

Kao što smo ranije pisali, proslavljeni teniser Andre Agasi novi je trener Novaka Đokovića! To je potvrdio i srpski as odmah posle poraza od Aleksandra Zvereva u finalu mastersa u Rimu.

- Sa Agasijem ću biti već na Rolan Garosu. Neće ostati ceo turnir u Parizu... Čuli smo se telefonom da se upoznamo, on je sjajan i kao osoba, i može da utiče na mene. Prihvatio je da radimo zajedno, razume igru i ceni porodične vrednosti - rekao je Novak. 

Petnaestak dana posle raspuštanja stručnog štaba odlučio je da angažuje proslavljenog Amerikanca. Da će Andre Agasi (47) da postane trener Novaka Đokovića pričalo se odmah posle raskida saradnje našeg šampiona sa dugogodišnjim saradnicima, samo se čekala potvrda, koja je stigla od svetskog broja dva.

- Razgovarali smo prethodne dve nedelje, ne znam ga baš dobro, sada treba zvanično da se sretnemo i upoznamo u Parizu. Mislim da možemo da stvorimo dobru vezu. Agasi je bio uspešan, legenda je, ima sjajnu harizmu i bio je teniski revolucionar. Zna igrače, prati mlade tenisere i zahvalan sam mu što je prihvatio da mi bude trener. On i Marko će biti zajedno u stručnom štabu - istakao je Đoković.

Još sporta:

Zidanova rampa: Trener Reala neće dozvoliti ovaj transfer, gotovo i prvo Realovo pojačanje! 

Novi svetski rekord na pomolu: Murinjo kreće svim silama na novog špica! 

Umesto istorijskog transfera imamo istorijsko "NE"! Nije sve u Realovim milionima! 

Zver se probudila! Evo šta je Novak poručio nakon furiozng polufinala!