Dva kluba žele Kantea, ali pita se Čelsi!

> 19:12

Ngolo Kante je jedan od najbitnijih igrača Čelsija, a i Francuske reprezentacije, tako da ne čudi ogromno interesovanje drugih klubova za njega. PSŽ očajnički želi Kantea, a sada se u igru uključila i Barselona.

Iliev: Mrkela je samo pion

Dokazao je i na Mundijalu skormni francuski reprezentativac da je jedan od najkorisnijih fudbalera današnjice i da bi u svakom timu bio jedna od ključnih igrača, kao što je to bio u Lesteru i kao što je to danas u Čelsiju i nacionalnom timu Francuske.

Prvi je Pari sen Žermen, koji žudi za vezistom njegovih kvaliteta, pokušavali su tokom letnje pijace na sve načine da ga angažuju, čak su vrbovali i njegove kolege iz reprezentacije koji nastupaju za njih da ga ubeđuju da se preseli u Pariz, ali Areola, Kimpembe i Mbape nisu uspeli da ga nateraju da pogura svoj transfer iz Londona u francusku prestonicu.

Imaće ipak i konkurenciju i tu u Barseloni, koja je i pored angažovanja Vidala i dalje itekako zainteresovana za francuskog reprezentativca.

Međutim, deluje da od svega toga nema ništa, jer Abramovič sprema novi ugovor prema kojem će Kante biti najplaćeniji igrač Čelsija. 

Verovatno će veću plati imati eventualno Azar, naravno, ukoliko odluči da ostane na "Bridžu".

JOŠ SPORTA:

Grbić: Idemo na pobedu, nije bitno ko je protivnik

Voždovac otpustio trenera

Zdjelar: Bili smo bolji

Žoc "prso"!