Inter spremio bolju ponudu za Modrića!

> 16:04

Inter opipava teren za Luku Modrića. Vidal je otpao pa se sada okreću hrvatskom reprezentativcu.

Goran Zakarić novi član Partizana!

Biće teško, ali na Interu je da pokuša. Ceo svet se smejao kada se pojavila informacija da će Juventus možda da dovede Kristijana Ronalda, svi su mislili da je to još jedna novinarska priča koje su tu da popune stranice, ali na kraju je Ronaldo naterao ceo svet da gleda u pravu Torina. "Gde ima dima, ima i vatre", a tako je i sa Modrićem.

Real još uvek nije uspeo da angažuje nekog vrhunskog. Svi veliki igrači odbijaju Pereza, tako da bi Realu izuzetno teško palo da ode Luka.

Međutim, Inter je baš rešen da u svoje redove vidi najboljeg igrača Mundijala. Naime, Italijani su spremani da ponude Hrvatu 11,5 miliona evra po sezoni.

Modrić je neverovatno bitan šraf u Realu, još od 2012. godine kada je za 30 miliona funti prešao iz Totenhema. Luka je sve osvojio sa Realom, i Italijani su spremni da mu ponude neke nove izazove u karijeri, a definitivno bi imali vrlo jak tim, koji bi mogao da osvaja trofeje.

Tridesetdvogodišnji vezista ima još par vrhunskih sezona u nogama, definitivno, a Inter je spreman da ponudi Luki četvorogodišnji ugovor!

JOŠ SPORTA:

Simić: Srećan zbog druge šanse

Spartak menja stadion

Najave se obistinile - Voja u Torinu!

Turnir u Kini: Srbija izgubila od Ukrajine