MANČESTER RIJALITI - Pogba dobio "pojačanja"

> 10:22

Izgleda da je spisak neprijatelja Žoze Murinja u svlačionici sve veći. Naime, posle Pogbe, došao je u sukob sa Markusom Rašfordom.

Zasluženo - Sudije sa derbija neće suditi u inostranstvu!

Sukob tačnije tinja od povratka mladog igrača sa Mundijala, Rašford je kažu, previše poleteo, a sa druge strane problem je što ne igra standardno, što mu Murinjo menja poziciju, nezadovoljan je statusom u ekipi.

Posle utakmice protiv Jang Bojsa kada je odrađivan trening i istezanje nakon meča, Rašford nije slušao upute trenera, pa je Murinjo reagovao. Mladom igraču je saopštio da nije bitan toliko koliko misli, da ne igra dobro i da je zbog toga zamenjen u Švajcarskoj.

To je pojačalo animozitet, Rašford je u međuvremenu izdržao kaznu od tri meča zbog isključenja protiv Barnlija i na raspolaganju je treneru za utakmicu protiv Vest Hema za vikend, ali čini se da neće početi.

Pogba i Marsijal su već u sukobu sa Murinjom, Baji je takođe nezadovoljan od kada je izgubio mesto u timu, a priča se da su uz Pogbu, novajlija Fred, ali i Šo koji nije zaboravio tretman koji ima kod Murinja. Na drugoj strani, Lukaku je neutrala, iako je prijatelj sa Francuzom, dok su stariji igrači, među njima i Matić na distanci, ali smatraju da Pogba ne bi smeo tako da se ponaša.

U svakom slučaju, već miriše na pobunu mlađih fudbalera, klub za sada stoji iza Murinja, ali ne želi da proda Pogbu, tačnije traže ogroman novac, preko 200 miliona evra, što ni Barselona, ni Juventus neće ni u snu platiti.

Pogba je inače ponovo u vestima, slučaj "minđuša" i sukob sa Murinjom na treningu puni naslovne strane...

Sportske.net

JOŠ SPORTA:

ABA 2 - Dinamik slavio, kiks Borca

Gatuzu se ozbiljno drma klupa

Ništa od osvete - polufinale uprkos ubedljivom porazu!

Pešić potvrdio: Drugi pik sa drafta iz 2011. god Radonjića!