Dibalu je jučeršnji gol posebno rastužio

> 11:48

Paulo Dibala uvek pokazuje ka nebu kada postigne gol, u pitanju je posveta ocu.

Plava četa je kaznena ekspedicija

Argentinac je dugo postio, bio pod ogromnim pritiskom, ali je sinoć protiv Bolonje bio najbolji na terenu. Otvorio je rivala, igrao odlično, pa su u Juventusu odahnuli, sada ga treba nekako uklopiti za derbi u subotu protiv Napolija.

Alegri nema još formaciju u glavi, ali kaže da nije sumnjao u Dibalu.

"Videću u petak, ali rekao sam vam i ranije, što češće igra sa Ronaldom biće bolji", kaže trener Juventusa koji je želeo da zameni Ronalda, ali je Portugalac hteo da postigne gol i uđe u seriju, što se nije desilo.

Međutim, videle su se i suze kada je Dibala dao gol, za njega je ovo tužna godišnjica, otac mu je preminuo pre osam godina, i to je bio veliki udarac za klinca koji je pod uticajem oca zavoleo fudbal i jedini od trojice braće uspeo da se dokopa profesionalnog kluba. Imao je samo 14 godina kada mu je otac preminuo od opake bolesti...

"Hteo je da ostavi sve, jednostavno bilo mu je mnogo teško, jedva smo ga ubedili da ostane u ekipi", rekao je njegov tadašnji trener Obregon.

On je otkrio da mu je Dibalin otac koji je inače bio Poljak i koji je emigrirao iz Evrope kada je već bio bolestan ostavio u amanet da brine o Paulu i da mu nikada ne dopusti da izgubi motivaciju da igra.

Paulo je nekako ostao u klubu Instituto, a na prvu godišnjicu briznuo je u plač u meču protiv omladinaca Independientea i napustio teren u 25. minutu.

Sportske.net

JOŠ SPORTA:

Mbape jedva čeka da dođe na Marakanu

Dejvis kup: Srbija - Uzbekistan

Odbojkašice idu po medalju

Liga Kup - Jedan Azar jači od celog Liverpula