Milošević i zvanično tu: "Minus mi je zanatski deo posla, ali savršeno znam gde dolazim"

> 14:03

Novi šef stručnog štaba fudbalera Partizana Savo Milošević je na predstavljanju u Humskoj 1 rekao da ne postoji rezultatski pritisak kada je u pitanju titula.

Solskjer i zvanično!

On se na konferenciji za medije našao u društvu predsednika FK Partizan Milorada Vučelića, sa kojim je, ne tako davno, dolazio u sukobe na Skupštini FK Partizan.

“Ja sam u životu imao i imam ljude sa kojima se razmimoilazim u političkim razmišljanjima, imam i ljude sa kojima se razmimoilazim profesionalno, privatno... Ovde nemam neprijatelje, ako se ne slažem sa nekim, ne znači da neke ljude mrzim ili da oni mene mrze. Ja sam se borio za demokratiju u ovoj državi“, rekao je Milošević.

Potom je objasnio kako je korigovao odluku od pre nekoliko godina, kada je izjavio da ne želi da se bavi trenerskim poslom.

“Tehnička grupa UEFA, čiji sam bio član, i čovek koji se nalazi na čelu te grupe – ser Aleks Ferguson, su me usmeravali ka trenerskom poslu. Odluku sam promenio pre četiri, pet godina, a konačnu odluku o tome da želim da se bavim ovim poslom pre tri. Imao sam ponude za razne funkcije, ali se za ovo spremam dugi niz godina. Minus mi je zanatski deo posla, ali savršeno znam gde dolazim“, dodao je Milošević.

On je istakao da je bitno da svi u Partizanu i oko Partizana budu realni.

“Moramo da priznamo da je teško. To što nas čeka nije lako. Ja ću uraditi sve da promenimo neke stvari. Želja nam je da vratimo Partizan gde pripada. Psihološki je veliki problem... Problem je i to što u narednih sedam dana imamo tri utakmice“, rekao je Milošević.

Zatim su se i Milošević i Vučelić saglasili da “ne postoji rezultatski pritisak kada je u pitanju titula“.

JOŠ SPORTA:

Prvi letnji posao završen - Ernendez od 80 miliona!

Svilar odjavio Srbiju: Neka, mi imamo Marka!

Preminuo novinar koji je preživeo pad aviona brazilskog Šapekoensea!

Dobili smo parove: Lalatović na Partizan, Zvezda na Mladost!