Tuča u Dobanovcima na meču prve lige Srbije!

> 21:17

Neredi na našim fudbalskim terenima nisu neka novost, sve ih je više, a novi šamar srpskom fudbalu zadat je na susretu Prve lige Srbije u Dobanovcima.

Fetel: "Siguran sam da ćemo imati žestoke bitke Lekler i ja ove sezone!"

Sastali su se domaća Budućnost i Metalac, rezultat je bio 2:1 za Dobanovčane, ali malo ko će pamtiti rezultat koji je ostao u senci neprijatnih scena na terenu.

U 20. minutu utakmice obe ekope ostale sa desetoricom igrača na terenu. Došlo je do gužve, tuče, sevale su pesnice, a u tom momentu Metalac je vodio sa 1:0.

Arbitar je u svlačionicu poslao Bojana Mlađenovića iz Metalca i Aleksandra Stojkovića iz Budućnosti, kojem je to očigledno teško palo, pa je nastavio da se buni.

Budućnost je u nastavku napravila preokret. Lazar Milošev je postigao gol iz slobodnog udarca, da bi u 60. minutu dosudio penal za Budućnost. Strelac gola sa penala bio je Đurađ Dobrijević, a ovim bodovima Budućnost se udaljila iz takozvane opasne zone.

Trener gostiju je zbog prigorova udaljen sa klupe, a direktor gostijućeg metelca Bojan leontijević je posle meča negodovao zbog svega što se dogodilo.

"Od samog dolaska na stadion, pa i u toku utakmice nikome nije bilo jasno zašto mi toliko "zatežemo" mada ne znam šta to tačno znači, s obzirom da svaku utakmicu igramo sa identičnim pristupom, a to je da na krajnje sportski način nadvisimo protivnika. Sa druge strane domaćinu danas trebaju bodovi, vrlo zanimljivo, kao da nama manje trebaju", rekao je Leontijević.

JOŠ SPORTA:

Tuhel ostaje svetac!

Vicešampion sveta pao u Budimpešti, Mađari ipak prejaki!

Tadić pred Portugal: "Pozicija nije bitna. Ako si dobar igrač znaćeš da odgovoriš na svakom mestu"

Portugalski trio od 250 miliona evra?!