Đukić:"Videćemo bolji Partizan"

> 00:03

Osvajač Kupa Srbije danas je pobedio ND Goricu u pripremnoj utakmici sa 3:0. Ovo je crno-belima treća pobeda, a imaju i jedan poraz.

Subašić spasio Modrića i Hrvatsku!

Golove za "Parni valjak" postiglu su Ognjen Ožegović, Miroslav Vuličević i Slobodan Urošević, a trener Đukić je zadovoljan prikazanom igrom i pobedom.

"Odlično smo ušli i dobro odigrali današnji meč. Posebno sam zadovoljan jer smo u prvom poluvremenu odlično držali loptu. Postigli smo tri lepa gola, pobedili i utisci su veoma dobri. Ekipa je odigrala na visokom nivou, sa visokim intenzitetom. Pogotovu je u prvom poluvremenu bilo lepih odigravanja i lepih akcija, držanja lopta sa smislom i veoma sam zadovoljan."

Navijače će sigurno obradovati Đukićeva konstatacija da će Partizan biti bolji nego prošle sezone.

"Igramo dobro i veliki je boljitak u odnosu na prošlu godinu. Igrači znaju šta trener hoće, a novi igrači su doneli mnogo pozitivnih stvari. Mislim da ćemo videti jedan mnogo bolji Partizan nego prošle godine, iako sam zadovoljan i prošlogodišnjim. Sve to ulazi u neki proces poboljšanja i mislim da smo na dobrom putu da imamo jedan ofanzivan Partizan koji hoće da drži loptu i da je drži sa smislom!"

Partizan poslednju utakmicu na pripremama igra protiv Zarje 3. jula, a nakon toga ih očekuje povratak za Beograd i spremanje za predstojeće kvalifikacije za Ligu Evrope.

JOŠ SPORTA:

Vazura obradovao "grobare"

Sale se nada pozitivnoj reakciji!

Akinfejev je narodni heroj Rusije!

Ko će biti novi "Zlatni dečko" sveta?