Partizanu u problemu - propao jedan transfer, šta je sa drugim?

> 12:20

Partizan u problemima pred početak nove sezone. 

Bonući može da iskoristi Milanovo posrnuće

U redove crno-belih stigli su Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš, Mark Valijente i Gabrijel Enake, od kojih poslednju dvojicu još nismo videli na terenu u pripremnim utakmicama. Ipak, najveći problemi u ovom trenutku vezani su za nedefinisane statuse Nemanje Antonova i Danila Pantića. 

Prethodnih dana smo pisali o tome da će Bojan Ostojić napustiti Humsku. Međutim, ''Telegraf'' prenosi da je taj transfer propao, Ostojić nije uspeo da se sa Kipranima dogovori oko finansijskih uslova zbog čega će se stameni štoper vratiti na pripreme u Sloveniju. 

A kada su u pitanju Pantić i Antonov, jedan je prošlu sezonu proveo na pozajmici iz Čelsija, drugi iz Grashopersa. Antonov je morao i da se vrati pre nekoliko dana u Grashopers, kako bi sačekao konačni dogovor Švajcaraca sa upravom Partizana. 

Slično je i sa Danilom Pantićem, koji je za sada dobio dozvolu da trenira sa Partizanom i igra kontrolne utakmice, ali ništa više od toga. On je to i potvrdio u izjavi za ''Telegraf''. 

'Teško je reći, klubovi razgovaraju, u sve su uključeni i moji zastupnici. Partizan želi da me otkupi, moja želja da ostanem u Humskoj takođe nije upitna, već sam o tome govorio. Ali, londonski klub je taj koji se najviše pita, jer imam ugovor još godinu dana'', izjavio je Pantić. 

Videćemo šta će se dalje dešavati u Partizanu. Jedno je jasno, u problemu su s obzirom da sezona počinje za nekih desetak dana. 

JOŠ SPORTA:

Jokić zvanično potpisao najveći ugovor u istoriji našeg sporta!

Gomeš očekuje da Partizan igra kao Atletiko Madrid

Savić: Ovo je bila provera al kad smo već u finalu idemo na pobedu!

Rabio na raskrsnici