Miguel Arauho uskoro neće biti prvotimac Crvene zvezde. Takvu odluku je doneo trener Nenad Lalatović posle prvog dela priprema u Sloveniji. Priliku da se dokaže će dobiti mladi Vukašin Jovanović

ARAUHO ODLAZI IZ ZVEZDE: Jovanović dobija šansu u Belgiji

> 14:31

Činjenica koja to potvrđuje je i da se Arauho neće naći među putnicima za Belgiju gde Zvezdu čekaju dva test meča sa Genkom (16. jul) i Mehelenom (19. jul).

Tim sa Marakane je otputovao u utorak za Belgiju sa beogradskog aerodroma, a umesto Aruha se među putnicima našlo Zvezdino dete Vukašin Jovanović koji će dobiti priliku da pokaže koliko klub zaista može da računa na njega u ovom trenutku.

Lalatović je put Belgije poveo 22 igrača, a na spisku se nalaze: Predrag Rajković, Damir Kahriman, Filip Manojlović, Predrag Đorđević, Milan Jokić, Darko Lazić, Marko Petković, Savo Pavićević, Aleksandar Kovačević, Đorđe Rakić, Vukan Savićević, Nikola Karaklajić, Goran Gogić, Darko Lazović, Nikola Mijailović, Đorđe Despotović, Nenad Gavrić, Nenad Milijaš, Vukašin Jovanović, Ifeani Onjilo, Miloš Stojanović i Stefan Đorđević.

Izvor: Blic