Sjajna prilika za sve mlade sportiste

SAVRŠENA PRILIKA ZA RAZVOJ MLADIH SPORTISTA: Počela sa radom Supersport akademija!

> 16:35

Odlične vesti za sve mlade sportiste koji žele da ostvare vrhunske rezultate, i naprave sjajne karijere. Supersport akademija za individualni napredak mladih sportista od 11 do 16 godina je počela sa radom u Beogradu, a ukoliko želite da značajno napredujete u radu sa proverenim stručnjacima prijavite se odmah.

Treninzi se odvijaju u SROC Vračar, a možete se prijaviti ukoliko želite da trenirate rukomet, košarku i vaterpolo. Na raspolaganju su nam profesionalno opremljene sale i bazen, tako da se možete posvetiti isključivo radu sa vrhunskim stručnjacima.

Treninzi tokom decembra su besplatni, a rano ustajanje i trening će vam pomoći da očvrsnete i postanete pravi Spartanac, što će se svakako pozitivno odraziti na uspeh u školi. Da biste trenirali sa nama neophodno je da imate lekarsko uverenje ne starije od 60 dana, a tokom boravka na treningu svi učesnici su osigurani od strane naše akademije.

Važno je istaći da su vam na raspolaganju individualni treninzi ili rad u veoma malim grupama, po speciajlno zamišljenom programu. Takođe na raspolaganju su vam tehničko-taktički treninzi, kao i treninzi fizičke kondicije, a osim toga redovno vršimo merenja i testiranja kako bi smo imali potpunu kontrolu nad razvojem sportista. Tokom treninga organizator ne odgovara za vredne stvari ostavljene u svlačionici.

Ako se odlučite da i posle decembra ostanete sa nama, omogućićemo Vam besplatnu opremu za trening, dodatne časove engleskog jezika, kao i treninge emocionalne i sportske inteligencije po najsavremenijim metodama.

Smiley face

Informacije o kontaktu i načinu prijavljivanja potražite na slici.

 Još sporta: 

TRANSFER BOMBA: Ljorente u Arsenalu!

EVROLIGAŠKI SUDAR FAVORITA: Fener čeka Real, ko je zaista favorit i koliko poena pada? 

Kraj jedne lepe priče: Kapiten se oprašta od dresa "Plavaca" 

ROĐENI KOŠARKAŠ: NBA Obamejang! (FOTO)

NOLE PREKUNO JELENINO PREDAVANJE: Samo se zacrveneo kad mu je uzvratila, evo i kako! (VIDEO)