Brazilac nokautirao Derika Luisa!

> 10:22

UFC 146 u Vičiti nam je priredio dvoboj Džuniora dos Santosa i Dereka Luisa, a nekadašnji šampion u teškoj kategoriji nokautom u drugoj rundi savladao je Luisa.

Tu je spisak - Gde su Luka i Marko?

Džunior dos Santos očigledno želi ponovo da bude šampion, a brazilski borac je u Vičiti imao vrlo interesantan duel sa američkim borcem Derekom Luisom, koga je savladao nokautom u drugoj rundi i tako došao treće uzastopne pobede. 

Oba borca su žestoko počela, jaki udarci su "sevali" od prve sekunde, a "Cigano" je Luisu naneo udarac u telo iz okreta pred kraj prve runde, koji je ispostaviće se imao prilično veliki uticaj na ishod njihove borbe. 

Luis je snažno krenuo na dos Santosa odmah na startu druge runde, ali mu to baš i nije išlo za rukom. Popularni "Blek Bist" vrlo brzo se našao uz ogradu, gde ga je Džunior dos Santos pribio i nastavio da mu zadaje novu seriju udaraca sve dok ovaj nije pao na kolena, pa sudiji nije preostalo ništa drugo sem da prekine borbu i proglasi pobednika. 

"Želim da se borim. Iskreno, ne razumem kako iko može da bude bolje rangirani borac od mene. Želim da povratim pojas!" , poručio je Džunior dos Santos.

JOŠ SPORTA:

Oporavio se od povrede, proveo deset minuta na terenu i završio sezonu!

Blistavi Dončić 31+11

Terali su Zidana a sada...

Lov na Evropsko prvenstvo može da počne!