Titani ponovo u ringu!

> 10:25

Sve je izvesnije da ćemo uskoro gledati novi meč između Tajsona Fjurija i Deonteja Vajldera.

Trougao: Alegri - Juventus - Zidan?

Kako je najavljeno iz Fjurijevog štaba, očekuje se da će svi detalji o revanš meču biti objavljeni u ponedeljak, 18. februara. Fjuri je tvrdio da nije imao sreće da osvoji titulu u WBC verziji na prethodnom meču u Los Anđelesu, jer je Vajlder uspeo odlukom sudija da trijumfuje pred domaćim navijačima.

Kako sada stvari stoje, Fjuri će sasvim sigurno dobiti priliku za revanš, a očekuje se da će do njega doći 18. maja u Njujorku. 

"U ponedeljak ćemo sve objaviti. Tada ćemo biti u poziciji da sve otkrijemo sve o budućim planovima Tajsona", izjavio je Fjurijev predstavnik Frenk Voren. 

Oba tabora su tražili način kako da zakažu meč, a nezvanično, bilo je dosta spora oko podele novca i samog izbora mesta gde bi se novi meč održao. Prva opcija bio je Las Vegas, ali je Fjuri potom insistirao da se izaberu tri neutralne sudije, što nije bilo u skladu sa pravilima Državne sportske komisije u Nevadi. 

Tako se došlo do opcije da se meč ipak održi u "Medison Skver gardenu" u Njujorku i to će, najverovatnije, biti prihvaćeno.

JOŠ SPORTA:

Partizan sa +30 na FMP: Crno-bela deca položila ispit, Pecarski odličan!

Igokea ispucala kredite do kraja ABA lige - Musić u Laktašima, 20. igrač!

Oklahoma izgubila, Rasel rekorder!

Valverde i Barselona i naredne godine zajedno!