Ivana i Strahinja u jutarnjem programu otkrili kako se postaje pravi šampion!

> 11:58

Ivana Španović i Strahinja Jovnečević bili su gosti jutaranjeg programa televizije Prva u emisiji "Jutro s Jovanom i Srđanom".

Još jedan stepenik deli Krajinovića od Indijan Velsa!

Pored naših atletičara u studiju su se našli i njihovi treneri Goran Obradović, odnosno Miloje Jovančević. Povod za njihovo gostovanje nije potrebno, međutim ovoga puta su došli kao evropski dvoranski šampion (Ivana) i bronzani na istom takmičenju (Strahinja).

"Tu sam gde jesam jer mi znamo tačno šta radimo. Ta neka želja za večitim napretkom i dokazivanjem. Sve dok sam sposobna da fizički podnesem sve ovo i dok imam zdravu ambiciju, onda ovo što radimo ima smisla", rekla je Ivana Španović i dodala da joj je cilj Hajke Dreksler i njenih 18 odličja. 

Ivana je opisala kakav je osećaj biti na pobedničkom postolju (emocije, ponos...), dok je Strahinja dodao da je njemu bilo "sve ovo, samo puta deset". 

"Ništa mu se nije desilo. Sve ove godine sam verovao. Strahinja je borac, svaki njegov lični rekord bio je u šestoj seriji. Već je poznat pod nadimkom Strahinja - šesta serija", rekao je trener Miloje Jovančević, trener Strahinje. 

Strahinja je imao težak put, problem s bubrezima, povredama... ali je na kraju odustao, nije dozvolio da ga negativne misli poremete. 

"Mnogo puta sam sebe uhvatio u takvim mislima. To je sasvim prirodno. Nikada nisam poklekao, samo sam gurao dalje. Uvek je vodila ta vera u sebe, kao i vera drugih ljudi. Kada ste već toliko uložili, bilo bi glupo odustati, ako ne pokušate do kraja", kazao je on. 

Opširnije o tome kako se postaje sportski šampion pogledajte u video prilogu.

JOŠ SPORTA:

Boston preslišao Golden stejt!

Tadić među devetoricom veličanstvenih: LEKIP DAO DESETKU!

Petrović započeo, Rađa odgovorio: "Nije lako živeti u senci i biti 'samo' brat velikog Dražena Petrovića"

Karvahal: "Ubio nas je Tadić, sezona izgubljena"