"Kad bismo razmišljali o prošlosti nikada ništa ne bismo radili dobro u životu..."

> 01:18

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegov tim protiv Breše treba da igra agresivnu igru u odbrani i napadu i da što više poena skupi iz kontranapada.

Velika ljubav se rađa, Juventus i Ronaldo: "Ovo je najbolji skup igrača sa kojim sam igrao..."

On smatra da bi kod kuće Zvezda trebalo da pobedi Brešu od koje je poražena u Italiji.

Crvena zvezda ima četiri pobede i isto toliko poraza, a pobeda nad italijanskom timom otvorila bi crveno-belima vrata drugoj fazi koja počinje 2. januara 2019. Breša posle osam odigranih kola ima skor 3/5.

"Treba da nametnemo agresivnu igru u oba pravca, i odbrani i napadu, da nađemo što više lakih poena u tranziciji u kontranapadu, jer kad igraš na domaćem terenu to je način da dobiješ utakmicu", rekao je Tomić. 

Tomić se osvrnuo i na prvi meč dva tima, koji je značio i prvi poraz srpskog šampiona u Evrokupu. 

"Kad bismo razmišljali o prošlosti nikada ništa ne bismo radili dobro u životu, tako da ne razmišljamo o toj prvoj utakmici... Sigurno da je Breša jača za ovaj meč, doveli su još jednog igrača. Jaki su na bekovskim pozicijama... Ne razmišljamo o ishodu ostalih mečeva, kao ni o onome što nam sledi dalje, samo razmišljamo samo o sledećoj utakmici"
, rekao je trener Zvezde. 

Tomić je kazao da su svi igrači zdravi, osim Marka Kešelja koji ima "mali problem sa zadnjom ložom". Košarkaš Zvezde Nemanja Nenadić rekao je da njegovu ekipu očekuje "tvrda utakmica".

"Ulazimo raspoloženi u meč posle pobede nad Zadrom. Igrači su maksimalno koncentrisani, znamo šta možemo da očekujemo od Breše i da bismo pobedili moramo od samog starta da uđemo spremni. Iskreno, očekujem veoma tvrdu utakmicu od samog starta, kao i da će ovaj naš susret odlučiti nijanse",
 rekao je Nenadić. 

"Naučili smo u Breši da 20 razlike ne znači ništa, tako da nema opuštanja ni jednog trenutka. Mi smo igrači koji bi trebalo da se nosimo sa pritiskom, spremni smo i Idemo na pobedu"
, dodao je Nenadić.

Utakmica se igra u sredu od 19:00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

JOŠ SPORTA:

Kazins u razvojnoj ligi!

Obradović nakon poraza: "Srbija se nije adaptirala na nivo sudjenja u ovoj utakmici..."

Stiže "ludilo" u Kolorado - Jokić dobija iskusnog saigrača sa prstenom!

Van Dajk: "Sami smo krivi, hoćemo da pokažemo da nam je ovde mesto..."