O Kupu će se i dalje pričati - Lupaju se recke, Zvezda plaća oko milion dinara!

> 13:45

Košarkaši Partizana su po drugi uzastopno osvojili Kup Koraća. U finalu su bili bolji od najvećeg rivala, Crvene zvezde, nakon završnice o kojoj se i dalje priča. Međutim, nije to jedina tema o kojoj će se diskutovati.

Održana prva dečija ski trka u organizaciji Skijališta Srbije (FOTO & VIDEO)

Naime, večiti su nakon Kupa novnačno kažnjeni zbog propusta koji su napravljeni u hali Čair. Crveno-beli će biti lakši za 912.000 dinara, dok će Partizan morati da plati 174.000. ,

Crvena zvezda će najveći deo kazne, od čak 600.000 dinara, morati da plati zbog napuštanja ceremonije proglašenja pobednika, a potom i zbog izjave predsednika kluba Nebojše Čovića. Zbog nesportskog navijanja, kažnjeni su sa 240.000.

Partizan je sankcionisan sa 96.000 dinara zbog nesportskog ponašanja navijača u finalu Kupa Koraća, odnosno zbog baljenja baklji i ubacivanja čvrstih predmeta na teren tokom utakmice, a kažnjen je i zbog uvreda koje su stizale sa tribina.

Zbog nedoličnog ponašanje navijača i vređanje tokom utakmice polufinala protiv ekipe FMP, a potom i u finalu sa Zvezdom, crno-beli moraće da plate ukupno 72.000 dinara, odnosno za svaki meč po 36.000 dinara.

Osvajač Kupa Radivoja Koraća moraće da plati i 6.000 dinara zbog tehničke greške koju je trener Andrea Trinkijeri zaradio u polufinalnom duelu.

JOŠ SPORTA:

"Miler je obična pi**a"

"Zajedno za život" sve do Australije!

Ko bi rekao da lutka može napraviti ovakav problem? (VIDEO)

Bizarna povreda budućeg prvog pika! (VIDEO)