Krstić se uključio u komentarisanje spornog detalja: "Bio je faul"

> 14:28

Proslavljeni srpski košarkaš, Nenad Krstić, prokomentarisao je sporni detalj sa finala Kupa i faul Berona nad Lendejlom. 

Kalinić o aktuelnim temama: "Imaju li treneri, navijači, novinari i igrači ideju kako da se poboljša situacija?"

Kontakt između američkog i australijskog košarkaša desio se na 0,2 sekunde do kraja i crno-beli su zahvaljujući bacanjima Lendejla došli do pobede.

"Lično mislim da se to ne svira. Imao sam sličnu situaciju u finalu plej-ofa Turske, to mi je maltene bila poslednja utakmica u karijeri, tačnije pretposlednja... Sudio se meni lično faul, a onda se na meni nije sudio", rekao je Krstić i dodao: 

"Treba to pustiti u produžetak da se reši jer je poslednja sekunda, finale, veliki ulog... Jeste bio faul, na usporenom snimku se vidi, ali opet sa druge strane to se ne sudi. Gledam iz nekog igračkog ugla. Ne tendenciozno, drago mi je da suđen i da je Partizan osvojio, ali iskren da budem ja tako razmišljam". 

KK Crvena zvezda odbila je da posle utakmice primi medalju na šta je Krstić kazao: "Ne ulazim u odluke. Ali, opet, treba biti sportista do kraja. Treba čestitati, pa kasnije videti".

JOŠ SPORTA:

Još jedna nagrada za Lendejla!

Ludo ali istinito: Sudija vratio fudbalera iz svlačionice da... Da bi mu pokazao crveni karton!

Ako špijuniraš dobiješ kaznu od 200.000 funti!

Ubedljiv poraz Danilovićeve