Stigao odgovor Tomića: "Moj posao je da radim kao trener Crvene zvezde, a ne kao boksera"

> 16:16

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da iz Partizana namerno prave pritisak i provociraju.

Buvač našao posao!?

"Pred nama je najbitniji trenutak u sezoni, igramo jedan od finala. Svi smo svesni da je bitan meč i da moramo da pobedimo. Želimo da se skoncentrišemo samo na teren, a sa druge strane prave se igranke koje mogu da utiču i hoću da izolujem tim iz smešnih stvari", rekao je Tomić na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu.

On je odgovorio kolegi iz Partizana Andrei Trinkijeriju da ne diže tenziju zapaljivim izjavama.

"Moj posao je da radim kao trener Crvene zvezde, a ne kao boksera. Mojim igračima ne mogu da kažem krv, udarci ispod pojasa, brutalni udarci, već samo u vezi sporta i košarke. Sa druge strane govore o srpskoj košarci, a onda spominju takve reči pokušavajući da naprave pritisak, ali mislim da su se prevarili i da je sada na njima. Ovo nije bitka za zivot i smrt, već za sport i da se pobedi utakmica. Voleo bih da se priča samo o terenu", naveo je Tomić dodavši da dva imena "ratuju" protiv Crvene zvezde, aludirajići na Trinkijerija i predsednika Ostoju Mijailovića.

Tomić kaže da su njegovi košarkaši spremni i fokusirani samo na teren.

"Živimo za klub, za ovu utakmicu i da se plasiramo u finale", poručio je on i potvrdio da se Džo Regland nije oporavio od povrede i da neće igrati.

Košarkaš Dejan Davidovac očekuje pobedu, jer kako je naglasio, cilj je osvajanje ABA lige.

"Čeka nas teška utakmica, kao i svaka do sada. Odlično se poznajemo, igrali smo četiri puta u mesec dana, i neće biti spektakularnih iznenadjenja. Sremni smo i nadamo se pobedi", zaključio je krilni košarkaš.

Utakmica Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

JOŠ SPORTA:

Knežević i Srbija ipak NE

Novi logo staro ime - Opet smo samo SUPERSPORT.RS!

Srbija će imati atraktivne protivnike na pripremama!

Određene sudije za najvažniji derbi u sezoni - Nema najboljih u Evropi!