Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan početkom sezone, ali da od svog mladog tima očekuje oscilacije, možda već i u predstojećoj utakmici protiv Olimpije u Jadranskoj ligi

RADONJIĆ: Zadovoljan sam početkom, očekujem oscilacije!

> 11:28

"Ekipa je dobro izgledala u prve dve utakmice, to treba da raduje, ali tek smo na početku. Ovo je mlad tim i biće oscilacija pa tako možda i u utakmici protiv Olimpije. Oprezni smo ali moramo da budemo spremni na takve stvari i da ih prevazilazimo", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Košarkaši Crvene Zvezde Telekom igraju sutra od 21 čas u hali Pionir protiv Olimpije, utakmicu trećeg kola Jadranske lige.

Radonjić je naveo da je njegovoj ekipi potrebna velika podrška navijača da bi savladala Olimpiju.

"Potrebno je da naš mladi tim ima podršku navijača kako bi pobedio i u trećoj utakmici ove sezone. Svi igrači koji izađu na parket moraće da pokažu ono što su pokazali u prva dva meča, želju i energiju, kako bi trijumfovali", rekao je on.

Trener crveno-belih dodao je da je nastup plejmekera Stefana Jovića "pod većim znakom pitanja", nego što je bio na utakmici protiv Cibone.

Olimpija je, kao i Zvezda, u prva dva kola zabeležila dve pobede, a Radonjić je rekao da se od slovenačke ekipe mnogo očekuje ove sezone.

"Olimpija je odlično počela sezonu, napravila je tim koji je pokazao da od njega treba mnogo da se očekuje, pa i sam vrh tabele. Ambicije su im jako visoke obzirom na veliki potencijal i talenat igrača", rekao je Radonjić.

Prema njegovim rečima, igrači Zvezde još nisu dovoljno fizički spremni.

"Stepen spreme je takav kakav jeste, ali pokušavamo iz dana u dan da to regulišemo. Svaki dan koristimo da popravljamo neke stvari, ali u isto vreme pokušavamo i da držimo ritam utakmica", naveo je Radonjić.

On je istakao da veruje u centarske linije svog tima i da misli da oni mogu da nose sezonu.

"Verujem u njih, bez obzira na mladost i jačinu takmičenja u kojima učestvujemo. Nadam se da će uspeti da iznesu sezonu, ali smo spremni da reagujemo na tržištu ako to bude potrebno", rekao je Radonjić.